Friday, June 27, 2014

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat | NewsRing - Stiri Online


Starul din Transformers, Shia LaBeouf, a fost arestat, joi noapte, in incinta teatrului Studio 54, de pe Broadway.


Actorul, care a avut mai multe probleme cu legea in ultima vreme, a fost dus la politie cu catuse, dupa ce fusese rugat sa paraseasca teatrul din cauza “comportamentului turbulent”. Se pare ca actorul chiar a fumat in incinta teatrului.


Acuzatiile care i se aduc sunt tulburarea linistii si violarea proprietatii. Incidentul a avut loc in timp ce se juca piesa “Cabaret”, ce ii are in rolurile principale pe Michelle Williams si Alan Cumming, informeaza Variety.


Martorii spun ca, inainte de incident, l-au vazut pe actorul in varsta de 28 de ani in apropiere de teatru, cu camasa rupta, fugarind un om fara adapost. Acestia au crezut insa ca actorul filmeaza, au marturisit ei.


In februarie, vedeta din controversatul “Nymphomaniac”, al lui Lars von Trier, a aparut prima pagina a ziarelor, dupa ce a venit la Festivalul de Film de la Berlin cu o sacosa de hartie in cap pe care scria “Nu mai sunt faimos”.


Se intampla si la case mai mari: actor de la Hollywood, beat, s-a batut intr-un bar (Video)


Tot la inceputul acestui an, actorul a fost implicat intr-o altercatie intr-un bar, iar episoade similare avand loc si in 2011 si 2012.


Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com




Source:


http://ift.tt/1ml9Nbf






The Late News from http://ift.tt/1h4XLTY