Sunday, March 29, 2015

Destiny's Child komt samen voor reünie in Las Vegas | metronieuws.nl


De succesvolle damesgroep Destiny's Child heeft zaterdagavond het publiek bij de uitreiking van de Stellar Gospel Music Awards in Las Vegas verrast met een kort reünie-optreden. Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland stonden voor het eerst sinds 2013 weer samen op het podium.


De drie dames zongen samen het nummer Say Yes. Aan dit liedje heeft Michelle haar eerste Stellar Award te danken. Ze kreeg de muziekprijs voor de videoclip bij Say Yes, waarin ook Beyoncé en Kelly te horen zijn. Meerdere aanwezigen hebben beelden van het optreden op sociale media geplaatst.


Lees ook: Vader verkoopt kleding Beyoncé in achtertuin


Vrijdag gingen er al geruchten dat Destiny's Child een showtje weg zou geven bij de Stellar Gospel Music Awards. Er werd direct ook gefluisterd dat de vriendinnen plannen hadden voor een reünietour. Maar een woordvoerder van Beyoncé liet toen al aan Page Six weten dat die concertreeks er niet komt.


Destiny's Child is een van de meest succesvolle R&B-acts uit de geschiedenis. De groep bestond vanaf 2000 uit Knowles, Wiliams en Rowland. In 2005 werd bekend dat Destiny's Child uit elkaar zou gaan. De zangeressen bleven wel als soloartiesten actief in de muziekindustrie, waarvan Beyoncé toch wel het meest succesvol is te noemen.


youtube: 5-wK8yavYRc
Source:


http://ift.tt/19i9e3h


The Late News from http://ift.tt/1h4XLTY